Tupperware correct gebruiken.

Tupperware, laat ons eerlijk zijn, is een duur product, maar het product is ook duurzaam. Hoeveel vrouwen(en mannen) zijn er niet die nog Tupperware in hun kast staan hebben van hun grootouders. Meestal nog in perfecte staat. Dit komt omdat Tupperware gemaakt is van hoogwaardige grondstoffen. Maar dit betekent ook dat uw grootmoeder, moeder en u deze Tupperware producten met de grootste zorg en volgens de richtlijen gebruikt hebt. 

Om te weten hoe elk product correct moet gebruikt worden, zet Tupperware symbolen op hun producten. Maar wat betekenen deze symbolen nu? Wel hieronder krijg je een samenvatting van de symbolenmet hun betekenis er telkens bij. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan hier gerust of stuur een email naar Wim's Tupperware hoekje

Garantie


Om recht te hebben op garantie als uw Tupperware product defect is moet u ook bovenstaande symbolen in acht nemen. Producten die juist zijn gebruikt en defect raken worden meestal vervallen. Dit wordt van geval tot geval bekeken. Mocht u thuis defecte stukken hebben en u weet niet of het garantie is, vraag het dan uw Tupperware consulent.

Reacties